BEHANDLING

Muskel- og skjelett

OSTEOPATI


Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige og kliniske fag. I lys av den biopsykososiale modellen undersøker og behandler osteopaten med utgangspunkt i at god helse ikke bare er fravær av sykdom, men også smerter og funksjonsplager i muskel-og skjelettsystemet. Behandlingen er trygg og individualisert – og egner seg for pasienter i alle aldre.


LES MER
Muskulatur og bindevev

MASSASJE


En massør behandler og forebygger muskel- og leddplager ved manuell behandling av muskulatur og bindevev. Formålet er å lindre smerter og plager som stammer fra anspent og/eller forkortet muskulatur. Lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev vil øke og bidra til fysisk og psykisk avspenning.


LES MER
Trykkmassasje

SONETERAPI


Soneterapi er basert på et system av soner i føttene som gjenspeiler kroppens forskjellige deler. Ved hjelp av stimulering, trykk og massasje kan man påvirke de relevante delene i kroppen.


LES MER
Muskel- og skjelett

NAPRAPATI


Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Denne tanken ligger til grunn for naprapatien og kan betegnes som selve kjernen.


LES MER
DinHelse_Trans_Landscape_Medium

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Din Helse - Stjørdal © 2018