Fermenteringskurs – 26 Mai

Velkommen til et kurs i fermentering.

Ønsker du å lære hvordan man enkelt og billig kan forlenge holdbarheten på høstens grønnsaker, bevare næringsstoffer og gjøre maten mer fordøyelig?
Fermentering er den gamle måten å konservere mat på. Det handler om og legge til rette for at de naturlige bakteriene kan få mulighet til å gjære. På denne måten kan vi bevare mest mulig smak og næringsstoffer i maten. 
Melkesyrebakterien probiotika er en levende bakterie som har evne til ta opp plass i tarmen, så de sykdomsfremkallende tarmbakteriene får mindre plass og dermed forbedre immunforsvaret. Probiotiske melkesyrebakterier har ikke permanent plass i tarmen, derfor er det viktig å ha jevnlig inntak av melkesyregjæret mat og drikke.
På kurs hos oss går vi grundig igjennom hvordan du skal gå frem når du fermenterer grønnsaker og lager surkål. Du vil lære hvordan du skal lage fermentert drikke som vannekefir, kombucha og melkekefir hjemme på din egen kjøkkenbenk. På slutten av kurset lager vi surkål som du får med deg hjem. Det vil bli smaksprøver av surkål og vannkefir underveis i kurset. 
Jeg ønsker å svare på hva akkurat du synes er utfordrende, og setter av god tid til spørsmål.
Påmeldingsfrist: Torsdag 23 Mai

Pris: 690,-

Tid: Søndag 26 Mai kl 18:00 – 20:00

Sted: Din Helse Stjørdal – Kjøpmannsgata 13

Du kan bruke VIPPS som betaling til Nr: 536056. NB! Skriv hva du betaler for.


Bestill Kurs

DinHelse_Trans_Landscape_Medium

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Din Helse - Stjørdal © 2018