Pilates Workshop 25 Juni

Velkommen til Workshop i Pilates!

For deg som ikke helt vet hva Pilates er, så er Pilates styrke- og bevegelighetstrening. Treningen fokuserer på å styrke kjerne- og ryggmuskulatur slik at vi kan bære kroppen vår på en korrekt måte. Dette gjøres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser.

Pilates handler like mye om å utføre øvelsene riktig, som styrken i seg selv. Hver bevegelse skal utføres med kontroll og presisjon. Når jeg underviser i Pilates bruker jeg mye tid på å forklare hvordan man skal gjøre hver enkelt øvelse helt riktig. Det er selve essensen i Pilates teknikken.

Nettopp fordi teknikken er så viktig inviterer jeg både gamle og nye deltakere til en 2 timer lang Pilates workshop hvor vi vil gå igjennom grunnprinsipper og noen utvalgte øvelser til minste detalj. Jeg setter av tid til å svare på spørsmål fra deg og gå igjennom akkurat det du lurer på og føler er utfordrende.

Dette er perfekt for deg som er nybegynner og for deg som er mer erfaren. Alle kan glemme de små triksene man lærer på nybegynnerkurs, som er så viktig å ha med videre i øvet grupper.

Vi avrunder dagen med en herlig Pilatesøkt.

Ida Tronseth Wognild er utdannet Osteopat DO, Sertifisert Pilates instruktør, gravid instruktør, mor og barn instruktør og har mange års erfaring med behandling av muskel- og leddplager.

Kle deg med mulighet til å bevege deg fritt. Du kan ta med egen matte eller du kan låne en hos oss. Anbefaler deg å ta med drikkeflaske. Workshopen er åpen for alle. Du trenger ikke være rutinert innen pilates for å være med. Bare kom som du er!

Tid:  25 Juni kl 18:00 – 20:00

Pris: 400,-

Sted: Din Helse Stjørdal, Kjøpmannsgata 13

Påmeldingsfrist: Fredag 21 Juni kl 18:00.


Bestill Kurs

DinHelse_Trans_Landscape_Medium

Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Din Helse - Stjørdal © 2018